A Magyar Unitárius Egyház, együttműködésben az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylettel idén ismét meghirdeti az egyházi gyermektáborokat.

            Külön öröm számunkra, hogy idén két alkalommal is tudunk Konfirmandus Mozgótábort szervezni, így nem csak az idei generáció, hanem az elmúlt két évben konfirmáltak is (akik számára a világjárvány miatt nem tudtunk tábort szervezni), részesülhetnek ebben az egyedi élményben. Ezek alapján, a július 11–17. közötti táborra várjuk a 2020–2021-ben konfirmált fiatalokat, míg a július 25–31. közötti dátumon sorra kerülő eseményre az idén konfirmálókat.

             A fent leírtak alapján egyetemes egyházi szervezésben a következő táborokat ajánljuk jelen levéllel szíves figyelmükbe:

 

1.      Gyermektábor, 8–10 éveseknek, július 4–9., Várfalva

2.     Konfirmandusok Mozgótábora I., július 11–17., Kolozsvártól Nagyajtáig

3.     Konfirmandusok Mozgótábora II., július 25–31., Kolozsvártól Nagyajtáig

4.     Ifjúsági Tábor, 11–13 éveseknek, augusztus 1–7., Várfalva

           

A várfalvi gyermek- és ifjúsági tábor személyenként 250 lejbe kerül, míg a konfirmandusok mozgótáborában való részvételi díj 370 lej. Kérjük a kedves lelkésztestvéreket, hogy segítsenek minél több gyereknek és fiatalnak eljutni ezekbe a táborokba, kiemelten figyelve azokra, akik még nem vettek részt. Kérjük, hogy a népszerűsítés mellett keressék a módját a nehezebb sorsúak anyagi támogatására, továbbá segítsenek az utazás megszervezésében!

Jelentkezni a jobbagyjuliam@gmail.com email címen lehet. Táborainkban 80–80 gyerek számára tudjuk biztosítani az étkezést és a szállást. A helyeket jelentkezési sorrendben tudjuk betölteni.

A korcsoportos bontást kérjük, hogy vegyék figyelembe, és attól csak szerfelett indokolt esetben térjenek el.