„Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt.’’ (Edda Művek)

Kelemen Levente földi életében (1964–2020) sok világot álmodott magának, és Isten kegyelméből ezek kapuján be is léphetett. Az elmúlt hónapokban azonban az eddigiektől eltérő világról álmodozott.  Egy olyan országról, ahol nincs szenvedés. Hogy átléphesse ennek a világnak a kapuját, szüksége volt arra, hogy hazajöjjön a szülőföldjére, és utolsó óráiban együtt lehessen azokkal, akik számára e földi életben a legkedvesebbek voltak: gyermekeivel, szüleivel és feleségével. Isten gondviselésével és barátai segítségével ez sikerült neki.

Alig egy nappal hazatérte után, gyermekei és felesége szeretete által körülölelve békében és megnyugodva tért vissza lelke az örökkévalóságba. Isten megnyitotta neki az örök világ kapuját.

A gyász perceiben is hálásak vagyunk azért, hogy élete részei lehettünk. Köszönjük a Levente gyógyulásáért elmondott korábbi imákat és a friss részvétnyilvánításokat!

A gyászszertartásra június 27-én (szombat) kerül sor Oklándon. A temetés részleteiről a jövő héten értesítjük az érdeklődőket.

A gyászoló család

Oklánd, 2020. június 18.