A Gondviselés Segélyszervezet idén adventben is megszervezte az aranyosszéki segélyakcióját. A koronavírus-járvány miatt az óvintézkedések fokozottak voltak, a segélyezés nagyságrendje pedig az előző évekhez képest számottevően csökkent. A Magyar Unitárius Egyház segélyszervezete által megvásárolt alapélelmiszereket, taneszközöket és tisztálkodási szereket tartalmazó csomagok mellé egy-egy házilag sütött kenyeret is biztosítottak a rászoruló családoknak.
2020. december 12-én 11 aranyosszéki és környékbeli településen 40 segélycsomagot juttattak el ugyanannyi rászoruló családhoz, mindösszesen másfélszáz személyhez.

Szabó László, a segélyszervezet elnöke a Kolozsvári Rádió Hangoló című műsorában beszélt a részletekről: http://www.kolozsvariradio.ro/2020/12/14/csaladokat-segitett-hetvegen-a-gondviseles-segelyszervezet-meg-mindig-lehet-csatlakozni/

 

 

Képek: www.szabadsag.ro

A Gondviselés Segélyszervezet idén karácsonykor is igyekszik ott lenni mindannyiuk mellett, tartós élelmiszercsomagot, meleg ruhát és játékokat juttatni a rászorulóknak. Segítsen Ön is, hogy minél több emberhez elvihessék a remény, a hit, az öröm és béke lángját!
A Gondviselés Segélyszervezet alapadatai:
– hivatalos megnevezés: Asociaţia Gondviselés Segélyszervezet
– adónyilvántartási szám: 23481515
– bankszámlaszám: RO56BTRL01301205I21454XX