Rajzpályázati felhívás

A Magyar Unitárius Egyház Képviselő Tanácsa és az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet rajzpályázatot hirdet Az én 450-es címerem témakörben. A felhívás általános iskolás gyermekeknek szól, pályázataikat három korcsoport szerint fogjuk elbírálni: 0–2., 3-4., illetve 5–7. osztályos kategóriában. Egy személy legfeljebb három rajzzal pályázhat.
A pályaműveket az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet címére várjuk: 400105 Kolozsvár / Cluj–Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989. nr. 9, Kolozs megye / jud. Cluj. Amennyiben a postai küldemény feladása akadályokba ütközne, kérjük jelezzék felénk, hogy a küldeményt más módon segítsünk eljuttatni a címzetthez.

Fotópályázati felhívás

A Magyar Unitárius Egyház Képviselő Tanácsa és az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet fotópályázatot hirdet A következő 450 év velünk kezdődik témakörben.
A felhívás egyletes és egyletes korú (14-35 év) fiataloknak szól. Egy személy legfeljebb három fényképpel pályázhat, ezeket a szervezők A5-ös méretben fogják kinyomtatni. A pályaműveket küldjétek el az odfie(kukac)odfie(pont)hu címre.

 

Beérkezési határidő mindkét esetben: 2018. november 4.