KÉP Tábor

(Középiskolások Életmód és Pályaválasztási Tábora)

15–18 évesek

  1. szeptember 3–7.

 

Ez a tábor Neked szól!

  • Nem tudod, hogy mit és hol érdemes továbbtanulnod?
  • Szeretnél többet megtudni magadról, képességeidről, valós érdeklődésedről?
  • Ismerkednél a munkaerőpiaci realitásokkal?
  • Felismerted az önszervezési tudás szükségességét, és gyarapodnál bennük?
  • Tanulási, döntéshozatali, időszervezési és életvezetési technikákat sajátítanál el?
  • Na és persze, mindezt az Unitárius Legendás Táborok hangulatában?

Hát akkor jelentkezz, köztünk a helyed!

 

Érkezés, helyszín

A tábor Kolozsvárott zajlik, a nagy egyetemi városban. Ide kell szeptember 3-án, kedden 15 óráig megérkezni, mégpedig az Unitárius Püspökség/Kollégium előcsarnokába. A táborvezetők ott fogadják a táborozókat, akik megkapják a szobáikat, és 16 órakor már kezdődhet is az izgalmas program, ami pénteken ebéddel zárul.

 

Jelentkezés

A táborba 15–18 éves fiatalok jelentkezését várjuk, felekezeti hovatartozás nélkül. Lehet a részvételi szándékot a helyi lelkészen keresztül vagy közvetlenül alulírottnál jelezni. A jelentkezés az előleg befizetésével történik, a fiatalok a bejelentés sorrendjében kerülnek fel a VEN előadó-tanácsosnál levő listára.

 

Költség

A tábort a MUE támogatja, alkalomszerűen a Bethlen Gábor Alap. Ez teszi lehetővé, hogy az egyéni hozzájárulás személyenként csak 150 lej!! Ebből 50 lejt vissza nem térítendő előlegként a helyi lelkészhez vagy a VEN tanácsoshoz, a másik felét a táborba érkezéskor lehet befizetni.

 

Hoznivaló

Egyszerűbb nem is lehetne: csak személyes ruházat, tisztálkodási eszközöt. Továbbá jegyzetfüzet és valamennyi zsebpénz. Na és persze nyitott elme, derűs szív!

 

Szükséges dokumentumok

A táborban való részvételhez két dokumentum szükséges, amit elég, ha érkezéskor magatokkal hoztok.

  1. Orvosi igazolás – amely igazolja, hogy egészséges és alkalmas vagy a tábori részvételre. Az orvosi igazolás kiállításának dátuma lehetőleg ne haladja meg a tábor kezdésétől visszafele számított 4 napot.
  2. Szülői nyilatkozat (18 év alatt) – román nyelven. Letölthető itt: https://drive.google.com/open?id=1wv7puaIc7gDuYlI4OVEztgFwP_8iI3S6

 

Kötelezvény

A tábor sikere a résztvevő fiatalok és a táborvezetők együttműködésének függvénye. Táborvezetőként mi mindent megteszünk, hogy az élményteli és gyarapodást jelentő együttlét megfelelő fegyelem mellett valósuljon meg. Nem vállalhatunk azonban felelősséget a fiatalok azon viselkedéséért és tetteiért, amellyel a velük ismertetett és számonkért tábori szabályzatot megsértik. Kérjük a szülőket és titeket, kedves fiatalok, hogy ezt vállalva történjen a jelentkezés.

 

  1. Kapcsolat, infó

További részletekért forduljanak bizalommal Czire Szabolcshoz, az Egyház valláserkölcsi nevelési előadótanácsosához: cziresza(kukac)yahoo.com

Szeretettel várunk!