1. A FreedomRun

2018 a Magyar Unitárius Egyház számára mérföldkő. A vallásszabadság kihirdetésének 450. évfordulója. A sokféle rendezvény mellett néhányan a FreedomRun keretén belül tisztelgünk a történelmi esemény előtt. Ami a legfontosabb: EZ NEM VETÉLKEDŐ! Nem kell profi sportolónak lenni ahhoz, hogy valaki csatlakozhasson az eseményhez. Célunk 23 hónap alatt, 2018 januárjától 2019 novemberéig leszaladni 1568 kilométert. Két kategóriába lehet jelentkezni: 1568 kilométer vagy 450 kilométer. Ami fontos, hogy ezeket a kilométereket szaladni/kocogni kell.

  1. Bejelentkezés és regisztrálás:

A regisztrálást 2018. január 13-án indítjuk, 00:01 órakor. Regisztrálni a freedomrun@yahoo.com elektronikus postacímen lehet. Egy e-mailben egyszerre 4 személyt lehet regisztrálni. Regisztráláskor a következő adatokra van szükség:

– név

– lakcím

– életkor

– kategória megjelölése (1568 km vagy 450 km)

– telefonszám

– pólóméret.

A bejelentkezési díj 20 lej, amit a RO25OTPV300000259426RO02 bankszámlára lehet utalni.

Csatlakozni, regisztrálni legkésőbb 2018. május 1-jéig lehet. Bár a start nem, a célba érés közös lesz, ezzel kapcsolatban később jelentkezünk bővebb információkkal.

  1. Hogyan csatlakozz:

A FreedomRun nem csak egyéni kihívás, hanem közösségi. Azt szeretnénk, ha minél többen lennénk, mert tudjuk: együtt könnyebb, és a kihívásokat sokkal könnyebb közösen teljesíteni. Ezért szeretnénk egymásról tudni, egymást inspirálni, egymástól erőt és támogatást kapni.

Ahhoz, hogy tagja légy a nagy Szabadságfutam csapatának néhány egyszerű dolgot kell tenned:

  1. Nyisd meg számítógépeden a www.endomondo.com oldalt.
  2. Regisztrálj e-mai címmel vagy facebook profillal.
  3. A felső sorban keresd a CHALLENGE (kihívás) fülecskét.
  4. Görgess picit lefele és baloldalt lesz egy EXPLORE (kereső) gomb, arra kattints!
  5. A SEARCH CHALLENGE alatt válaszd ki a RUNNING, illetve a FIRST TO REACH X KILOMETERS szűrőket, majd írd be a FreedomRun szót (egyben nagyF és nagy R betű!!!) és kérd meg, hogy keressen a kijelölt kritériumok alapján.
  6. Ha megtaláltad a FreedomRun nevű kihívást, már csak az a dolgod, hogy csatlakozz a JOIN gombra kattintva.

Gratulálunk, bent is vagy :)!

Ezek után keresd meg a telefonodon is az ENDOMONDO nevű alkalmazást, töltsd le, jelentkezz be az imént megadott adatokkal, így az adatlapodon a kihívásaid között ott szerepel a FreedomRun is! Valahányszor elindulsz szaladni, ne felejtsd el bekapcsolni az Endomondót, majd méri helyetted a leszaladt kilométereid számát és még sok hasznos információval is ellát. A kihívást megnyitva látod majd, hányan és kik csatlakoztak, beszélgethetsz velük, tanácsot kérhetsz, sőt közös szaladást is szervezhetsz. Hidd el, könnyebb és egyszerűbb, mint hangzik. Itt egy link egy kis videóhoz, ami láttatja lépésről lépésre a feladatokat.

Ahhoz, hogy könnyebbé tegyük a mérést az első 50 regisztrálónak mindkét kategóriában egy lépésmérő karórát adunk. Emellett pedig minden résztvevőnek egy alkalomhoz illő pólót is küldünk majd, hogy könnyebben egymásra ismerhessünk (ezért fontos megadni a póló méretét). Emellett tartogatunk még meglepetéseket.

Bármilyen kérdésre a facebook oldalon vagy a 0742069208-as telefonszámon válaszolunk.

S ha minden világos, akkor nem marad más hátra, mint a START!

És persze a díjakra, meglepetésekre is lassan fény derül!